Vprašajte nas

Pošljite vprašanje in z veseljem vam odgovorimo.

 

T: 01/ 25 73 041 NUJNO OBVESTILO!  Zaradi podražitve surovin lahko pride do nenadnih odstopanj v končni ceni.

SPLETNA STRAN JE V PRENOVI

Žar na oglje Flamula 3 v 1

Priročen, vse stranski in cenovno ugoden žar Flamula je specialiteta našega podjetja. Uporabimo ga lahko kot žar na oglje, žar na ogenj ali kot žar na plin in si s tem zagotovimo pestrost pri peki. Lahka a čvrsta okroglo oblikovana konstrukcija nudita dobro izkušnjo pri peki in nam nudita vrsto možnosti.

Več o žaru si preberite v spodnjem opisu.

Dobavljivost: Na zalogi

99,90 €

Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani

Kako do nas?

* Required Fields

99,90 €

Tehnični podatki

Podorobnosti

Ugoden žar 3 v 1

Peka na oglju ter ognju je zabavna a peka na plinu je nekoliko bolj enostavna. Z žarom Flamula 3 v 1 lahko sedaj izbiramo med poljubnim načinom priprave hrane. Danes izberemo plin, jutri oglje, naslednjič drva. Izbira je 100% naša. Hrana spečena na oglju ali plinu je drugačna in z žarom Flamula 3 v 1 je možnost eksperimentiranja sedaj končno mogoča.

Peka na plin

Za peko na plin potrebujemo okrogli plinski cevni gorilnik mnogim poznan tudi kot plinski kuhalnik. Plinski cevni gorilniki so enostavni za uporabo. Preprosto ga priklopimo na plin, postavimo v sam žar in pripravljeni smo na peko. Plinski gorilci slovijo po svoji raznoliki uporabi, nanj pa lahko postavimo okroglo žar ploščo, kotliček, žar rešetko, pekač za kostanj, kotliček za sač, pekač za pico, ali indukcijsko posodo. Pomembno je, da izberemo ustrezno velikost gorilca glede na premer žara.

Peka na oglje

Netenje oglja je mnogim zelo pomemben del peke na žaru. Prav tako tudi drži da vonj dima ter oglja dodata prav posebno aromo hrani, kateri se je težko upreti. Je pa zelo pomembno kakšno oglje izberemo. V podjetju Flamula priporočamo uporabo visoko kakovostnega oglja z maksimalnim izkoristkom, ki ga lahko dobite v naši trgovini.

Ohišje žara

Ohišje žara je narejeno iz kvalitetne pločevine in zagotavlja obstojnost še mnogo let po nakupu.  Na notranji strani so zaklopke na katere lahko postavimo vse od okrogle žar rešetke, litoželezne plošče in drugih različnih posod za pripravo hrane.  Za stabilnost pa poskrbijo čvrste, posebno oblikovane noge iz jekla.

Vrhunski začetek peke

Žar je primeren za vse, ki kupujete svoj prvi žar in ne želite delati prevelikih investicij v samem začetku. Žar Flamula 3 v 1 je odlična izbira za spoznavanje s peko z ogljem, ognjem in plinom ter je odlična popotnica do grill mojstra. Menimo, da ni boljšega žara za vstop na pot gurmanstva kot je žar Flamula 3 v 1.

Če iščete ugoden, mobilen in vse stranski žar vas povabimo k nakupu.

Izbiramo lahko med različnimi velikostmi:

  • 40 cm,
  • 50 cm,
  • 60 cm,
  • 70 cm

Za dodatne informacije pokličite na 01 / 25 73 041

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec No