Vgradni plinski žar PRO 6BP

Na zalogi
Ocena:
0% of 100

Verjetno vas je osupnila eleganca serije PRO že v samem začetku. In prav imate, pred vami je izjemno visoko kakovsten vgradni plinski žar, katerega lahko vgradite v vašo letno kuhinjo doma ali na vikendu, kjer boste blesteli in bili središče družinskih piknikov. 

Eleganca, jasne linije in visoko kakovostni materiali poskrbijo, da ne boste le očarali prijateljev ter družine, vendar ga boste lahko zanesljivo uporabljali še desetletja po nakupu.

Akcijska cena 3.599,00 € Redna cena 3.999,00 €

Potrebujete dodatne informacije o tem izdelku?

Pošlji povpraševanje

Vgradni plinski žar PRO 6BP

Verjetno vas je osupnila eleganca serije PRO že na samem začetku. In prav imate, pred vami je izjemno visoko kakovsten vgradni plinski žar, katerega lahko vgradite v vašo letno kuhinjo doma ali na vikendu, kjer boste blesteli in bili središče družinskih piknikov.  Eleganca, jasne linije in visoko kakovostni materiali poskrbijo, da ne boste le očarali prijateljev ter družine, vendar ga boste lahko zanesljivo uporabljali še desetletja po nakupu. 

Preberi vse

Nerjaveče jeklo Premium 304 nudi žaru izjemno čvrstost in visoko odpornost na vse vremenske razmere. Jasni robovi, čiste linije in sijaj pa poskrbijo za estetski vidik, ki se prav tako odraža v jasnosti vašega karakterja. Vaš žar se poslužuje z šestimi izjemno močnimi gorilci z močjo 18.6 kW, ki so razporejeni po celotni površini in zagotavljajo enakomerno razporeditev toplote. To vas navdaja umirnostjo, saj vedno veste, da bo vaša hrana enakomerno in kvalitetno pečena. Vendar naj to ostane vaša skrivnost.

Vgrajen temperaturni sistem

Pri tako vrhunski peki štejejo detajli in PRO serija se poslužuje z verjetno na trgu najbolj inteligentnimi regulatorji plina, ki omogočajo izjemno velik razpon ognja in so zelo natančni. Za še dodatno natančnost in nadzor nad peko je v žaru vgrajen poseben sistem merjenja temperature, katero lahko vidite na sprednji strani. Tako bo vaše meso ne le hrustljavo ampak tudi sočno ter polno, kar boste videli na zadovoljnih obrazih vaših bližnjih. Zaprt žar ima mnogo prednosti, saj se vaša hrana ne le peče vendar tudi delno kuha, za to je nadzor nad temperaturo v komori tako zelo pomemben, saj prav  to razmerje prinaša čudeže okusov, katerim se ne more upreti nihče.

Kvalitetni rešetki za pečenje

Žar se poslužuje z dvema litoželeznima rešetoma za pečenje, kar bo dalo vaš hrani edinstven grillovski videz ter poseben okus. Predstavljajte si debel medium pečen goveji stake z jasnimi zarezami tekom hrustljave površine...Izjemno. To zadovoljstvo je nekaj, kar vam serija PRO prinaša vsakič, ko se odločite za piknik. Predlagamo uporabo visoko kvalitetnih kosov mesa, zelenjave in začimb za izjemno nadpovprečne rezultate, katerim obiskovalcem se bodo cedile sline.

Elektronski vžig žara Piezo

Vžig običajnih plinskih gorilnikov zna tekom let postati izziv in nadloga, vendar vaš vgradni žar serije PRO omogoča elektronski in enostaven vžig, kar preko regulatorjev za nadzor plina. Hiter vžig je kvaliteta katero si kot uporabnik PRO serije več kot zaslužite. Eleganten, zanesljiv in hiter vžig je nekaj kar je vašega.

Izjemen sistem odvajanja olja

Serija PRO je oblikovana tako, da zelo učinkovito odvaja odvečno olje v posodo na sprednji strani žara, katero lahko enostavno odstranite, očistite in pripravite za naslednjo uporabo. Žar se prav tako poslužuje tudi varnostnih ventilov, ki nudijo najvišjo stopnjo varnosti v primeru prekinitve plina.

Tehnični podatki vgradnega žara PRO 6BP:

 • Dimenzije žara (dolžina, globina, višina) 105.3 cm x 53.4 cm x  (V) 39.3 cm
 • Velikost površine za peko: 86 cm x 43 cm
 • 2x  litoželezna rešetka (2x 21.5 cm x 43 cm)
 • 1x litoželezna plošča (42 cm x 43 cm)
 • Možnost razporeditve zgoraj omenjenih obdelovalnih površin po željo
 • Žar je sestavljen v celoti iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla 304, znanega kot V2A jeklo.
 • 6 izjemno močnih gorilcev iz nerjavečega jekla s skupno močjo 18.6 kW
 • Poraba plina ob vžigu vseh gorilcev 1354 g/h
 • 4 visoko kakovnostni regulatorji plina z izjemno natančnostjo in piezo elektronskim vžigom.
 • Masiven pokrov iz nerjavečega z vgrajenim termometrom
 • Priročen sistem za odvajanje olja iz nerjavečega jekla (2 predalnika)
 • Odlagalna mrežica na notranjem pokrovu žara
 • Jeklenka: 28 - 30 mbar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vgradni plinski žar PRO 6BP
Vaša ocena