Vprašajte nas

Pošljite vprašanje in z veseljem vam odgovorimo.

 

T: 01/ 25 73 041 NUJNO OBVESTILO!  Zaradi podražitve surovin lahko pride do nenadnih odstopanj v končni ceni.

SPLETNA STRAN JE V PRENOVI

Vgradni plinski žar Flamula PRO 6BP

Verjetno vas je osupnila eleganca serije PRO že v samem začetku. In prav imate, pred vami je izjemno visoko kakovsten vgradni plinski žar, katerega s pomočjo strokovnjakov v podjetju Flamula v celoti vgradimo v vašo letno kuhinjo ali na vikendu, kjer boste blesteli in bili središče družinskih piknikov. 

Eleganca, jasne linije in visoko kakovostni materiali poskrbijo, da ne boste le očarali prijateljev ter družine, vendar ga boste lahko zanesljivo uporabljali še desetletja po nakupu.

Dobavljivost: Na zalogi

Cena: 3.999,00 €

Special Price 3.599,00 €

Cena: 3.999,00 €

Special Price 3.599,00 €

Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani

Kako do nas?

Tehnični podatki

Podorobnosti

Vgradni plinski žar Flamula PRO 6BP

Nerjaveče jeklo Premium 304 nudi žaru izjemno čvrstost in visoko odpornost na vse vremenske razmere. Jasni robovi, čiste linije in sijaj pa poskrbijo za estetski vidik, ki se prav tako odraža v jasnosti vašega karakterja. Vaš žar se poslužuje z šestimi izjemno močnimi gorilci z močjo 18.6 kW, ki so razporejeni po celotni površini in zagotavljajo enakomerno razporeditev toplote. To vas navdaja z umirnostjo, saj vedno veste, da bo vaša hrana enakomerno in kvalitetno pečena. Vendar naj to ostane vaša skrivnost.

Vgrajen temperaturni sistem

Pri tako vrhunski peki štejejo detajli in PRO serija se poslužuje z verjetno na trgu najbolj inteligentnimi regulatorji plina, ki omogočajo izjemno velik razpon ognja in so zelo natančni. Za še dodatno natančnost in nadzor nad peko je v žaru vgrajen poseben sistem merjenja temperature, katero lahko vidite na sprednji strani. Tako bo vaše meso ne le hrustljavo ampak tudi sočno ter polno, kar boste videli na zadovoljnih obrazih vaših bližnjih. Zaprt žar ima mnogo prednosti, saj se vaša hrana ne le peče vendar tudi delno kuha, za to je nadzor nad temperaturo v komori tako zelo pomemben, saj prav  to razmerje prinaša čudeže okusov, katerim se ne more upreti nihče.

Kvalitetni rešetki za pečenje

Žar se poslužuje z dvema litoželeznima rešetoma za pečenje, kar bo dalo vaš hrani edinstven grillovski videz ter poseben okus. Predstavljajte si debel medium pečen goveji stake z jasnimi zarezami tekom hrustljave površine...Izjemno. To zadovoljstvo je nekaj, kar vam serija PRO prinaša vsakič, ko se odločite za piknik. Predlagamo uporabo visoko kvalitetnih kosov mesa, zelenjave in začimb za izjemno nadpovprečne rezultate, katerim obiskovalcem se bodo cedile sline.

Elektronski vžig žara Piezo

Vžig običajnih plinskih gorilnikov zna tekom let postati izziv in nadloga, vendar vaš vgradni žar serije PRO omogoča elektronski in enostaven vžig, kar preko regulatorjev za nadzor plina. Hiter vžig je kvaliteta katero si kot uporabnik PRO serije več kot zaslužite. Eleganten, zanesljiv in hiter vžig je nekaj kar je vašega.

Izjemen sistem odvajanja olja

Serija PRO je oblikovana tako, da zelo učinkovito odvaja odvečno olje v posodo na sprednji strani žara, katero lahko enostavno odstranite, očistite in pripravite za naslednjo uporabo. Žar se prav tako poslužuje tudi varnostnih ventilov, ki nudijo najvišjo stopnjo varnosti v primeru prekinitve plina.

Pomoč in podpora

V podjetju Flamula se zavedamo, da so vaše želje specifične in da imate sigurno dodatna vprašanja glede namestitve serije PRO in celotne izvedbe.

Za več informacij nas pokličite na 040 851 633 in dogovorili se bomo za celoten načrt izvedbe od ideje pa vse do prvega uspešnega piknika.

Tehnični podatki vgradnega žara PRO 6BP:

 • Dimenzije žara (dolžina, globina, višina) 105.3 cm x 53.4 cm x  (V) 39.3 cm
 • Velikost površine za peko: 86 cm x 43 cm
 • 2x  litoželezna rešetka (2x 21.5 cm x 43 cm)
 • 1x litoželezna plošča (42 cm x 43 cm)
 • Možnost razporeditve zgoraj omenjenih obdelovalnih površin po željo
 • Žar je sestavljen v celoti iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla 304, znanega kot V2A jeklo.
 • 6 izjemno močnih gorilcev iz nerjavečega jekla s skupno močjo 18.6 kW
 • Poraba plina ob vžigu vseh gorilcev 1354 g/h
 • 4 visoko kakovnostni regulatorji plina z izjemno natančnostjo in piezo elektronskim vžigom.
 • Masiven pokrov iz nerjavečega z vgrajenim termometrom
 • Priročen sistem za odvajanje olja iz nerjavečega jekla (2 predalnika)
 • Odlagalna mrežica na notranjem pokrovu žara
 • Jeklenka: 28 - 30 mbar

Za pomoč in dodatne informacije nas pokličite na 040 851 633.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec Flamula