Vgradni plinski žar PRO 6B

Na zalogi
Ocena:
0% of 100

Eleganca in izjemna kvaliteta vgradnega žara 6b serije PRO je prava mojstrovina v svetu žarov. Visoko kakovsten vgradni plinski žar katerega lahko vgradite v vašo letno kuhinjo na vikendu, pri vas doma ali v vaši rastavraciji, kjer boste očarali in presegli še tako visoka pričakovanja.  Raven pokrov daje žaru izjemno profesionalen izgled, ter se poslužuje jasnih linij narejenih iz visoko kakovostnih materialov.

3.599,00 €

Potrebujete dodatne informacije o tem izdelku?

Pošlji povpraševanje

Vgradni plinski žar PRO 6B

Eleganca in izjemna kvaliteta vgradnega žara 6b serije PRO je prava mojstrovina v svetu žarov. Raven pokrov daje žaru izjemno profesionalen izgled, ter se poslužuje jasnih linij narejenih iz visoko kakovostnih materialov.

Preberi vse

Nerjaveče jeklo Premium 304 nudi žaru izjemno čvrstost in visoko odpornost na vse vremenske razmere. Čiste linije in jasni robovi poskrbijo za estetski vidik, ki le poudari vaš jasen značaj in profesionalnost. Žar se poslužuje z šestimi izjemno močnimi gorilci z močjo 18.6 kW, ki so razporejeni po celotni površini in zagotavljajo enakomerno razporeditev toplote. Tako bo hrana izpod vaših rok vedno enakomerno in kvalitetno pečena. To je ena od skrivnosti mojstrov žara.

Inteligentni regulatorji plina

Pri tako vrhunski peki štejejo detajli in PRO serija se poslužuje z verjetno na trgu najbolj inteligentnimi regulatorji plina, ki omogočajo izjemno velik razpon ognja.

Kvalitetni rešetki za pečenje

Žar se poslužuje z dvema litoželeznima rešetoma za pečenje v velikosti 21,5 cm x 43 cm (2x), kar bo dalo vaši hrani edinstven grillovski videz ter poseben okus. Predstavljajte si debel medium pečen goveji stake z jasnimi zarezami tekom hrustljave površine...Izjemno. To zadovoljstvo je nekaj, kar vam serija PRO prinaša vsakič, ko se odločite za piknik. Predlagamo uporabo visoko kvalitetnih kosov mesa, zelenjave in začimb za izjemno nadpovprečne rezultate, katerim obiskovalcem se bodo cedile sline.

Elektronski vžig Piezo

Vžig običajnih plinskih gorilnikov zna tekom let postati izziv, vendar vaš vgradni žar serije PRO omogoča elektronski vžig plina (piezo), kar preko regulatorjev za nadzor plina. Hiter vžig je kvaliteta katero si kot uporabnik PRO serije resnično zaslužite. Eleganten, zanesljiv in hiter Piezo vžig.

Sistem odvajanja olja

Serija PRO je oblikovana tako, da zelo dobro odvaja odvečno olje v posodo na sprednji strani žara, katero lahko enostavno odstranite, očistite in pripravite za naslednjo uporabo. Žar se prav tako poslužuje tudi varnostnih ventilov, ki nudijo najvišjo stopnjo varnosti v primeru prekinitve plina.

Tehnični podatki vgradnega žara PRO 6B:

 • Dimenzije žara (dolžina, globina, višina) 105.3 cm x 53.4 cm x  (V) 22.4 cm
 • Velikost površine za peko: 86 cm x 43 cm
 • 2x  litoželezna rešetka (2x 21.5 cm x 43 cm)
 • 1x litoželezna plošča (42 cm x 43 cm)
 • Možnost razporeditve zgoraj omenjenih obdelovalnih površin po želji
 • Žar je sestavljen v celoti iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla 304, znanega kot V2A jeklo.
 • 6 izjemno močnih gorilcev iz nerjavečega jekla s skupno močjo 18.6 kW
 • Poraba plina ob vžigu vseh gorilcev 1354 g/h
 • 4 visoko kakovnostni regulatorji plina z izjemno natančnostjo in piezo elektronskim vžigom.
 • Priročen sistem za odvajanje olja iz nerjavečega jekla (2 predalnika)
 • Jeklenka: 28 - 30 mbar

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vgradni plinski žar PRO 6B
Vaša ocena