Vprašajte nas

Pošljite vprašanje in z veseljem vam odgovorimo.

 

T: 01/ 25 73 041 NUJNO OBVESTILO!  Zaradi podražitve surovin lahko pride do nenadnih odstopanj v končni ceni.

SPLETNA STRAN JE V PRENOVI

Plinski žar C540

Vrhunski plinski žar C540 preseneča s svojo nadpovprečno veliko obdelovalno površino. Izjemno primeren za pripravo velikih količin hrane na prostem, saj žar plošča meri kar 92 cm x 51 cm.. Štirje močni gorilci in litoželezna plošča vam nudita kvaliteto in obstojnost žara. Mobilnost, masivnost ohišja in velikost žar površine so glavne kvalitete modela C540.

Dobavljivost: Na zalogi

Cena: 1.299,00 €

Special Price 999,00 €

Cena: 1.299,00 €

Special Price 999,00 €

Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani

Kako do nas?

Tehnični podatki

Podorobnosti

Prižgi, speci, pojej

So glavne tri besede katere kriči vrhunski plinski žar C540. Izjemno primeren za enostavno in hitro peko čevapčičev, ražnjičev, pleskavic, stejkov in praženje zalenjave. Z izbiro plina in klasične žar plošče ne morete zgrešiti.

Največji med med žari

Veliki pikniki z več kot 15 ljudmi, otroško rojstnodnevne zabave, službeni pikniki, peka na sejmih ali kar peka v vaši restavraciji potrebujejo žar v dimeznijah, ki PRESEGAJO klasične dimenzije žarov. 92 cm x 51 cm vam zagotavlja pripravo izjemno velikih količin hrane na vrhunski način. Nanj boste vrgli z lahkoto tudi do 20 pleskavic, več sto čevapčičev, kupe zelenjave in še več.

Dvignjen rob ob straneh nudi lahkotno obračanje hrane.

Izjemna moč gorilcev

4 je masivni litoželezni gorilci dosegajo skupno moč do kar 16,7 kW. To je moč s katero dosežemo resnično visoke temperature. Za še dodatno optimalno peko okusnih jedi poleg gorilcev, poskrbi tudi material plošče iz litega želeta. Lito železo je resnično eden izmed najbolj toplotno prevodnih materialov. To pomeni, da se ob prižigu gorilcev plošča segreje zelo hitro in enakomerno. Toplota se razleze po površini in jo naredi vročo in žarečo. Popolno za pripravo okusnih pojedin.

Masiven, mobilen, priročen

C540 je zelo masiven in znan po svoji preprosti konstrukciji, ki opravlja svoje delo kljub večkratnemu prevažanju. Masivno jeklo čvrsto drži žar na svojem mestu in poskrbi za neomajnost med transportom in peko. Posebnost modela C540 so tudi 4 velika kolesa. Večinoma imajo žari zelo majhna kolesa, ki onemogočajo zahtevnejšo prevažanje, vendar C540 pravi drugače. Kompaktna 4 kolesa z možnostjo zavor zagotavljajo sigurnost med prevažanjem tudi po zahtevnejših terenih. Pot od garaže pa do vrta bo zelo enostavna.

Njegova priročnost v celoti zasije, ko na stranske police postavimo hladno pivo, posodo za hrano, pribor in ostale žar pripomočke. Dodatna odlagalna površina je nujen del za popoln piknik na prostem in C540 vam to omogoča!

Žar je preizkušen in potrjen s CE testi.

Tehnični podatki žara:

  • 3 letna garancija.
  • Samostojen plinski žar s ploščo na kolesih.
  • Zanesljivo prižiganje na vsakem gorilniku brez uporabe baterije.
  • Štirje močni litoželezni gorilniki.
  • Velikost površine za pečenje: (Š x G) 92 cm x 51 cm.
  • Posoda za zbiranje odpadnega olja.
  • CE preizkušen.
  • Moč žara 16,7 kW.

Za dodatne informacije pokličite na 01 / 25 73 041

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec No

Podobni artikli