Vprašajte nas

Pošljite vprašanje in z veseljem vam odgovorimo.

 

T: 01/ 25 73 041 NUJNO OBVESTILO!  Zaradi izrednih dražitev surovin lahko prihaja do višjih cen.

SPLETNA STRAN JE V PRENOVI

Letna kuhinja ELITE PRO LINE - D242

Vrhunska letna kuhinja Flamula ELITE PRO LINE z vgradnim žarom D242  nudi vse kar potrebujete za ne pozabno peko na prostem. Izjemen vgradni žar s kar 4 močnimi gorilci poskrbi, da bo hrana za vas in vaše goste pečena resnično kvalitetno in hitro. Zahavljujoč 2 širokim odlagalnim policam ter 4 velikim omaricam za shranjevanje, boste imeli z ELITE PRO linijo resnično dovolj prostora za vse žar pripomočke, hrano in ostale žar dodatke. Posebnost PRO linije sta vgradni lijak ter zunanji vgradni kuhalnik, ki bosta postala vaša ne pogrešljiva sopotnika na poti do slastnih piknikov.

Zahvaljujoč izbiri vrhunskih materialov so vsi moduli letnih kuhinj masivni ter izjemno odporni na vremenske kot tudi mehanske drežljaje.

Dodatno: Možno je vgraditi tudi ostale dodatne module letnih kuhinj kot so zunanji hladilnik in podobno za še boljšo izkušnjo.Dobavljivost: Na zalogi

4.495,00 €

Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani

Kako do nas?

Tehnični podatki

Podorobnosti

Letne kuhinje postajajo pravi hit v Sloveniji in po celotni Evropi. Že od leta 1998 kot vodilni proizvajalec skrbno načrtujemo, izdelujemo in montiramo letne kuhinje in linija Elite Pro Line D252 predstavlja že izdelan komplet vrhunskih modulov po zelo dobri ceni. Izjemna kakovost materialov nagovarja vse, ki si želite kvalitetne in obstojne zunanje kuhinje na svoji terasi, ki vam bo služila še mnogo let po nakupu.

Vrhunska kvaliteta in moč

Masivno jeklo prevlečeno z emajlom je material, ki zagotavlja obstojnost in odpornost na vlago, dež, sneg, sonce in vse ostale vremenske razmere. Sedaj lahko mirno spite medtem, ko vas letna kuhinja že čaka v polni funckionalnosti na naslednji piknik. D252 vgradni žar ponuja do kar 21,2 kW skupne moči in preseneča s svojimi 4 izjmeno močnimi litoželeznimi gorilci.

Ob dvigu masivnega pokrova zagledate žar ploščo ter rešetko iz litega železa, ki pa sta izjemno toplotno prevodni, kar igra pomembno vlogo pri kvalitetni peki na visokih temperaturah. Tako se debeli kosi mesa slastno spečejo zelo hitro in kvalitetno.

Modul z vgradnim lijakom predstavlja dodatno vrednost že med samo peko in tudi po njej. Pozabite na prelaganje umazane posode v notranjost. Z vgradnim lijakom boste imeli tekočo vodo na dosegu roke.

Vgradni plinski kuhalnik z dvižnim pokrovom se odlično izkaže ob kuhanju krompirja, enolončnic, juh in ostalih jedi kjer je potrebno kuhati v vodi. Preprosto vzemite lonec iz vgradne omarice, natočite vodo v lijaku ter posodo pristavite na vgradni kuhalnik. Tako bo vaša kuha postala celostna in dovršena. Brez nepotrebnih korakov v notranjost.

Vse na enem mestu.

Lastnosti vgradnega žara D242:

 • Prižiganje gorilnikov je zanesljivo. Sistem ne potrebuje baterij. Svečka prižigalca je prevlečena s titanom. Ni rjavenja, zanesljiva iskra, ni baterij, ni skrbi.
 • Nerjaveče plošče in površine  se čistijo enostavno.
 • Litoželezne površine so prevlečene z matiranim emajlom, kar omogoča enakomerno razporeditev toplote po celotni površini in večjo higieno.
 • Vgrajen pokrov omogoča peko kot v običajni pečici. Uporabite lahko tudi raženj. 
 • Integrirano okno in temperaturni indikator olajšata peko. Hrana bo na koncu vedno prav pečena.
 • Nerjaveči blažilniki gorilnikov v unikatni izvedbi zmanjšujejo vžig hrane ter preprečujejo stik hrane s plinom. Zagotovljen je tradicionalen okus po žaru. Čiščenje gorilnikov je enostavno.
 • Modularna izvedba omogoča uporabo različnih kombinacij površin pri peki.

Nasvet:  Žar po vsaki uporabi očistimo in z žično ščetko zdrgnemo segreto površino. Tako odstranimo zažgano maščobo. Občasno preverimo tudi zamašenost luknjic v gorilcih in jih previdno očistimo. Pozorni smo tudi na zbiralnik maščobe in ostalih delov. Na koncu žar pokrijemo, obrišemo kuhinjo in pripravljeni smo na naslednji piknik.

Masiven pokrov z vgrajenim termometrom

Za popolno peko poskrbi tudi masiven pokrov z vgrajenim termometrom in integriranim oknom. Prava temperatura komore je skrivnost, ki  zagotavlja slastno dovršene pojedine, katerim se je težko upreti. Tako boste od sedaj naprej imeli popolno kontrolo nad peko za resnično vrhunske rezultate. Pokrov nam ponuja možnost, da se hrana ne le peče ampak tudi kuha, kar je pomembno pri večjih kosih mesa. Indirektna počasna peka je sedaj mogoča.

Robustna, kvalitetna in estetsko dovršena letna kuhinja ELITE PRO LINE vas bo prepričala. Pridite v salon in si jo raje oglejte kar v živo.

Tehnični podatki:

 • Kompletna zunanja kuhinja z žarom, umivalnikom in kuhalnikom.
 • Možne so tudi druge kombinacije. (zunanji vgradni hladilnik)
 • Površina za pečenje je iz litoželeznega emajliranega materiala.
 • Pokrov za peko z velikim oknom.
 • Zanesljivo prižiganje na vsakem gorilniku brez uporabe baterije.
 • Velika odlagalna mrežica.
 • Močni litoželezni gorilniki.
 • Blažilniki nad gorilniki preprečujejo vžiganje hrane in pravilno razporedijo toploto po celotni površini žara.
 • Vgrajen je temperaturni indikator.
 • Velikost površine za pečenje: (Š x G) 80 cm x 48 cm.
 • Posoda za zbiranje odpadnega olja.
 • CE preizkušen.
 • Moč žara 21,2 kW.

Ljudje po Sloveniji svoje letne kuhinje mnogokrat vgrajujejo na svoje terase, vrtove, velikokrat pa tudi vikende, kjer preživijo kvaliteten čas s svojimi najbližnjimi. Imate svojo idejo? Letne kuhinje izdelujemo že od leta 1998, za več pokličite 01/25 73 041 ali pišite na info@flamula.com

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec No

Za ceno lahko tudi pokličete na 040 851 633

* Obvezna polja

 

kuhinja ob hiši

Podobni artikli