Dostava

Izdelke naročene v naši spletni trgovini na www.flamula.si odpremimo v čim krajšem možnem času. Če je kakšnega izdelka slučajno ni na zalogi oz. je dobavljiv po naročilu vam to javimo preko vaših kontaktnih podatkov, ki ste jih pustili ob naročilu.

 

V primeru odkupne dostave preko hitre pošte Od vrat do vrat d.o.o.  kupnino poravnate uslužbencu Od vrat do vrat d.o.o., od katerega tudi prevzamete naročeni izdelek.

 

Podatki, ki jih potrebujemo za dostavo, so:

  • ime in priimek kupca,
  • ulica in hišna številka naslova, na katerem je kupec dosegljiv ob delavnikih in sicer med 8. in 17. uro, ko poteka paketna dostava,
  • poštno številko in kraj, kjer se nahaja navedeni naslov,
  • telefonska številka kupca, preko katere lahko dostavljavec s kupcem po potrebi vzpostavi stik med dostavo.

 

Če kupca na navedenem naslovu za dostavo ne bo mogoče najti, bo kurir na istem naslovu pustil obvestilo o prispelem paketu. Obvestilo bo vsebovalo številko paketa in telefonsko številko podjetja. Kupec/prejemnik se mora v roku štirih dneh s podjetjem Od vrat do vrat d.o.o. dogovoriti o novem datumu dostave. V kolikor paketa ni možno ponovno vročiti se paket brez obvestila vrne pošiljatelju. Dostava paketov poteka v dopoldanskem času od ponedeljka do petka. Dostava je zato možna tudi na drug naslov npr. v službo ali pa v soboto. Možna je tudi sobotna dostava, če želite, ki vam jo zaračuna kurir.

 

Kupec moram ob prevzemu pregledati paket, ki mora biti brez vidnih poškodb. V kolikor so vidne poškodbe je to potrebno napisati na sprejemni list kurirju. Kasnejše reklamacije zaradi poškodb med transportom niso več možne. V primeru poškodb in netočne vsebine mora kupec nemudoma obvestili podjetje Flamula d.o.o. na kontaktni naslov info@flamula.si Kupec naj sporočilu priloži elektronsko potrdilo o nakupu, ki ga je ob zaključku nakupa prejel na svoj elektronski naslov.

 

Flamula d.o.o., Koprska 74A, 1000 Ljubljana