Dostava

Izdelke naročene v naši spletni trgovini na www.flamula.si odpremimo v čim krajšem možnem času. Če je kakšnega izdelka slučajno ni na zalogi oz. je dobavljiv po naročilu vam to javimo preko vaših kontaktnih podatkov, ki ste jih pustili ob naročilu.

 

V primeru odkupne dostave kupnino poravnate dostavljalcu, od katerega tudi prevzamete naročeni izdelek.

 

Podatki, ki jih potrebujemo za dostavo, so:

  • ime in priimek kupca,
  • ulica in hišna številka naslova, na katerem je kupec dosegljiv ob delavnikih in sicer med 8. in 17. uro, ko poteka paketna dostava,
  • poštno številko in kraj, kjer se nahaja navedeni naslov,
  • telefonska številka kupca, preko katere lahko dostavljavec s kupcem po potrebi vzpostavi stik med dostavo.

 

Če kupca na navedenem naslovu za dostavo ne bo mogoče najti, bo kurir na istem naslovu pustil obvestilo o prispelem paketu. Obvestilo bo vsebovalo številko paketa in telefonsko številko podjetja. Kupec/prejemnik se mora v roku štirih dneh s podjetjem Od vrat do vrat d.o.o. dogovoriti o novem datumu dostave. V kolikor paketa ni možno ponovno vročiti se paket brez obvestila vrne pošiljatelju. Dostava paketov poteka v dopoldanskem času od ponedeljka do petka. Dostava je zato možna tudi na drug naslov npr. v službo ali pa v soboto. Možna je tudi sobotna dostava, če želite, ki vam jo zaračuna kurir.

 

Kupec moram ob prevzemu pregledati paket, ki mora biti brez vidnih poškodb. V kolikor so vidne poškodbe je to potrebno napisati na sprejemni list kurirju. Kasnejše reklamacije zaradi poškodb med transportom niso več možne. V primeru poškodb in netočne vsebine mora kupec nemudoma obvestili podjetje Flamula d.o.o. na kontaktni naslov info@flamula.si Kupec naj sporočilu priloži elektronsko potrdilo o nakupu, ki ga je ob zaključku nakupa prejel na svoj elektronski naslov.

 

Flamula d.o.o., Koprska 74A, 1000 Ljubljana