Vprašajte nas

Pošljite vprašanje in z veseljem vam odgovorimo.

 

T: 01/ 25 73 041 NUJNO OBVESTILO!  Zaradi izrednih dražitev surovin lahko prihaja do višjih cen.

SPLETNA STRAN JE V PRENOVI

Peka - sač - kotlički

17 Artiklov

Padajoče
na stran

Mreža  Seznam 

 • 6 delni set peka-sač

  Hrana izpod peke je tradiconalen balkanski način priprave hrane, ki nam nudi izjemno gurmansko izkušnjo. Njena posebnost je v pripravi, saj vroče oglje položimo tudi na vrh kotlička ali ponve, kar omogoča zelo unikatno termično obdelavo hrane, jo naredi polno, sočno, mehko ter je ne izsuši.

  Set je primeren za gostilne, čevapčilnice ali družinske piknike.

  V 6 delnem setu peke za sač prejmete:

  • Litoželezno ponev (prmer 25.4 cm)
  • 3.7 literski kotliček s premerom 25.4cm
  • Globoka litoželezna ponev s pokrovom (premer 30.4 cm)
  • Zamenljiv pokrov za 25.4 cm kotliček ali ponev
  • Podstavek za kotliček ali ponev
  Preberi več

  Cena: 149,90 €

  Special Price 136,90 €

 • Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=12.5cm

  Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=12.5cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Deluxe 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 12.5 cm premera je primerna površina za pripravojedi za eno do dve osebi

  Preberi več

 • Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=26cm

  Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=26cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Deluxe 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 26 cm premera ter 10 cm globine nam nudi dovolj površine za pripravo hrane za celotno družino. Kapaciteta 5.6 litra.

  Preberi več
  100,90 €

 • Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=30cm

  Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=30cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Deluxe 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 30 cm premera nam nudi dovolj površine za pripravo konkretne količine jedi. Kapaciteta 8.8 litra.

  Preberi več
  123,60 €

 • Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=36cm

  Deluxe peka-sač kotliček 3v1 fi=36cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Deluxe 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 36 cm premera ter 12.5 cm globine nam nudi dovolj površine za pripravo večjih količin jedi. Kapaciteta 11.3 litra.

  Preberi več
  140,10 €

 • Kotliček za kuhanje 10l

  Kotliček je primeren za pripravo vseh vrst nad odprtim ognjem. Možna je tudi uporaba nad plinskim gorilnikom.

  Preberi več
  115,99 €

 • Kotliček za kuhanje 10l s stojalom

  Kotliček je primeren za pripravo vseh vrst jedi nad odprtim ognjem. Možna je tudi uporaba nad plinskim gorilnikom.

  Preberi več
  139,98 €

 • Kotliček za kuhanje 2l

  Kotliček je primeren za pripravo vseh vrst jedi, ki se kuhajo nad odprtim ognjem ali nad plinskim gorilnikom.

  Preberi več
  65,00 €

 • Kotliček za kuhanje 5l

  Kotliček je primeren za pripravo vseh vrst jedi nad odprtim ognjem. Možna je tudi uporaba nad plinskim gorilnikom.

  Preberi več
  93,99 €

 • Kotliček za kuhanje 5l s stojalom

  Kotliček je primeren za pripravo vseh vrst jedinad odprtim ognjem. Možna je tudi uporaba nad plinskim gorilnikom.

  Preberi več
  117,98 €

 • Peka sač set - nacionalni park

  Peka sač set - nacionalni park je komplet litoželeznega kotlička (5.7 l) s pokrovom ter ponvijo, kar nam omogoča raznoliko pripravo jedi na tradicionalen balkanski način, znan tudi kot sač izpod peke. Premer kotlička ter ponve je 30 cm in nam omogoča pripravo kvalitetne, sočne ter kvalitetne hrane.

  Preberi več

  Cena: 149,90 €

  Special Price 136,90 €

 • Peka-sač kotliček 3v1 fi=20cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Classic 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 20 cm premera je kapaciteta primerna za pripravo pojedine na manjšem pikniku.

  Preberi več

 • Peka-sač kotliček 3v1 fi=26cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Classic 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 26 cm premera in kapaciteta 3.7 litra nudi dovolj površine za pripravo pojedine na manjšem pikniku.

  Preberi več
  79,30 €

 • Peka-sač kotliček 3v1 fi=30cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Classic 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 30 cm premera in kapaciteta 5.6 litra nudi dovolj površine za pripravo pojedine na manjšem pikniku.

  Preberi več
  100,90 €

 • Peka-sač kotliček 3v1 fi=36cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Classic 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 36 cm premera in kapaciteta 7.5 litra nudi dovolj površine za pripravo pojedine za zelo število veliko ljudi.

  Preberi več
  128,70 €

 • Peka-sač kotliček 3v1 fi=41cm

  Priprava jedi izpod peke je tradiconalni balkanski način priprave zelo okusnih jedi, ki zahteva posebno pripravo ter ob enem tudi posodo. Kotliček za sač Classic 3v1 je odlična izbira za pripravo modernih jedi na tradicionalen način. 41 cm premera in kapaciteta 11,3 litra nudi dovolj površine za pripravo pojedine za zelo število veliko ljudi.

  Preberi več
  200,80 €

 • Pravokotna posoda peka-sač 33 cm

  Visoko kakovostna kvadratna sač posoda dimenzij 33 cm x 33 cm z dvo namenskim pokrovom iz litega železa resnično navdihuje. Pokrov lahko uporabimo kot pokrov za posodo ali kot samostojno rebrasto žar ploščo, kar omogoča pestrost pri izbiru načina priprave hrane.

  Preberi več
  124,99 €

17 Artiklov

Padajoče
na stran

Mreža  Seznam