Letne kuhinje Flamula

Izdelava personalizirane letne kuhinje po vašem izboru, je s pomočjo naše strokovne ekipe sedaj resnično mogoča. V podjetju Flamula že več kot 20 let proizvajamo različne module, komponente ter vgradne žare za letne kuhinje.

Nudimo vam celostno rešitev, od snovanja ideje, izbora, pa vse do končne montaže vaše letne kuhinjske idile. Moduli letnih kuhinj, katere vidite na naši spletni trgovini so izdelani iz vrhunskih masivnih materialov, ki vam zagotavljajo resnično obstojnost in veliko nepozabnih trenutkov druženja.

Vgradni žar

Največkrat je osrednji del letne kuhinje prav vgradni žar. Zato je pomembno, da izberemo pravi žar za naše potrebe. V osnovi se vgradni žari za letne kuhinje delijo na plinske žare in keramične žare. Oboji nam zagotavljajo vrhunske končne rezultate, vendar je pomembno ob nakupu paziti na velikost površine žara ter ali nam je pomembna peka na oglju, katera sicer zahteva nekoliko več priprave, ampak nam hkrati ponudi tisti "pravi" okus peke na žaru. Na drugi strani imamo plinske žare, kateri nam ponujajo lažji način "prižgi in speci".

Za vgradnjo priporočamo:

Vgradni plinski žar PRO 6BP Alu letna kuhinja flamula

Vgradni kuhalnik

Kuhalniki za letne kuhinje so sila uporabni za pripravo vseh vrst enolončnic, golaža, kuhanja in praženja zalenjave ali priprave morskih jedi. V podjetju Flamula poleg vgradnih žarov ponujamo tudi vgradne kuhalnike za letne kuhinje, ki so izdelani iz visoko kvalitetnih nerjavečih materialov. Ti vam zagotavljajo več desetletno obstojnost in užitke pri peki in kuhanju. Tako lahko poleg pečenja na vašem žaru, zraven njega tudi kuhate in pripravite celotno kosilo zunaj.

Za vgradnjo priporočamo:

Vgradni kuhalnik PRO

Hladilnik za letno kuhinjo

Hladilnik je v letni kuhinji nepogrešljiv, saj nam kjub vročim poletnim dnevom, nudi prijetno ohlajeno pijačo kar na dosegu rok. Pozabite na nepotrebne korake in si zagotovite svoj hladilnik za zunanjo uporabo. Izbirate lahko med enojnim ali dvojnim hladilnikom vrhunske kakovosti za vašo zunanjo vrtno kuhinjo in si s tem zagotovite osvežitev vedno in povsod. Postrezite svojim gostom kar na vrtni terasi, otroke pa razveselite s sladoledom.

Hladilnik za letno kuhinjo:

Enojni hladilnik za letno kuhinjo

Moduli letnih kuhinj

Materiali modulov letnih kuhinj so skrbno izbani, s čimer zagotovimo več desetletno obstojnost letne kuhinje. Nerjaveče jeklo h kateremu prisegamo že 20 let se je izkazalo za najboljšo razmerje med kvaliteto in ceno. Naša strokovna ekipa vam v procesu izgradnje letne kuhinje svetuje, vam zagotavlja natančnost pri izvedbi ter končno zadovoljstvo. Module letnih kuhinj prilagodimo naročniku tudi z izbiro barve po RAL lestvici.

Moduli:

Modul kuhalnik Modul pult Modul pomivalno korito

Za več informacij preverite katalog letnih kuhinj Flamula Letne-kuhinje-2021.pdf (41Mb)

Video galerija letnih kuhinj.